søndag den 18. marts 2012

Viskralder søndag den 18. marts - Mathias og Karina

Mathias havde bare hørt om det bedste sted - og det var det bedste sted, for lyset tændte automatisk, så vi kunne se, hvad vi skraldede, måske får I at vide, hvor det er :)

Men først tog vi ud til det samme sted som dagen før, der var stadig masser af ost, så vi fik liiiige lidt hjem til at rive og fryse, og der var lidt peber og noget. Men så tog vi hen til det der gode sted og fandt 14 poser Studentermix - usaltet - så nu er der til müsli de næste mange morgener :) og kartofler og æbler og salat og en masse masse mere.

Til sidst tog vi forbi et tredje sted, vi ville jo ikke gå glip af noget, selvom vognen allerede var godt fyldt. Der fandt vi en pose gulerødder og noget andet småtteri og mødte en mand med en stor schäfer, der så mistænksomt på os og spurgte, hvad vi lavede, og så sagde vi bare at vi kiggede efter ting, der var for gode til at smide ud, og så sagde han, at det ville han da ikke blande sig i, men ville liige høre, for der havde været en del indbrud der, og så sagde vi, at vi bare var studerende. Men han blev alligevel stående, indtil vi cyklede videre :)

Her er alt det vi fandt!

Mathias holder en Studentermix



Er DET ikke fint?? Den der Corny ting delte vi med det samme :)



Læg mærke til el-pæren, vi er spændte på, om den virker!



Æblerne glemte at komme med på gruppebilledet.....


Mon ikke, vi snart skal skralde igen - det tror jeg nok!!!

2 kommentarer:

  1. Fantastisk! Må man være med??

    SvarSlet
  2. Det må man gerne :) send din gmail til mig (fx på facebook :) ), så bliver du med-administrator og forfatter ;)

    SvarSlet