mandag den 26. marts 2012

Viskralder mandag den 26. marts

Mathias og Ida og Karina - og vi fandt meget, så mandag er åbenbart også god :)


Ah, men altså se lige, hvor de påskeliljer klær Ida, og tjek lige den Ajax i forgrunden, vi fandt ikke ud af, hvorfor den ikke måtte være med i butikken mere. Og vi fandt fine sugerør til en god fest (og påskeservietter, de kan evt, slås sammen juleservietter vi fandt ved en anden skraldning. Og grillblokke og kopper og plasticglad og pitabrød og alt muligt.


De der bagselv boller, der ligger på stolen skal vi tre have imorgen tidlig (jaaaah :)) og hvis I ikke kan se det, så er der også sindsygt mange asparges


Og alt alt for meget salat og også kartofler (5 poser) - man bliver nogen gange lidt grådigt, når det er gratis, men vi lærer det nok på et tidspunkt.




SÅ er der altså også fyldt op i køleskabet igen og ikke mindst i fryseren. Er lige blevet færdig med at skrælle (jep, denne gang skrælle, ikke skralde) gulerødder knoldselleri, porrer og kartofler og hakket dem i stykker, så der er til masser af supper og mos og pomfritter. (Kan faktisk ikke huske, om kartofler er velegnede til frysning, men det bliver testet nu :)

Vi må snart holde skraldefest!!!

2 kommentarer:

  1. Det kunne være man skulle afsted igen? Kan jeg ikke hoppe med jer en dag? Det er lidt sjovere end at solo-skralde.

    SvarSlet
  2. Det må du altså rigtig gerne :)

    SvarSlet